افزایش حجم آپلود در وردپرس+تصویری
حداکثر مقدار پیشفرض اندازه بارگذاری بستگی به هاست شما دارد و در برخی موارد میتواند بسیار کم باشد. خوشبختانه راهکارهایی برای حل این مشکل وجود دارد. در این پست ما چندین روش مختلف را به شما نشان میدهیم که میتوانید برای افزایش حجم آپلود در وردپرس از آنها استفاده کنید.
افزایش حجم آپلود در وردپرس
درهنگام آپلود فایل چندین خطا به چشم میخورد که مربوط به حجم بارگذاری فایلها است . برای رفع آن و در واقع برای افزایش حجم وردپرس میتوانید از تنظیمات خاصی برای PHP.ini استفاده کنید. یکی از رایج ترین این تنظیمات حداکثر مقدارفایل آپلود upload_max_filesize است این یک تنظیم است که معمولا در یک پرونده شناخته شده به عنوان فایل php.ini پیدا میشود در این مقاله تصمیم گرفتیم این مشکل را خودمان رفع کنیم .
پیشنهاد میشود قبل از خواندن این مقاله وردپرس چیست؟ را مطالعه کنید.
بهتر است اول از همه خطایی را که در هنگام عدم بارگزاری دریافت میکنیم را ببینیم :
کم بودن اندازه حافظه میتواند منجر به مشاهده خطای “The uploaded file exceeds the upload_max_filesize directive in php.ini” هنگام بارگذاری فایل در کتابخانه رسانه سایت وردپرسی خود یا سایر واسطهای بارگذاری شود.
و همچنین اگر با محدودیت حافطه روبرو باشید خطای دیگری دریافت میکنید :
Error: allowed memory size of 12345678 bytes exhausted in / home/ your-username/public_html/wp_includes/plogin.php on line 1000
چگونه حداکثر حجم بارگذاری وردپرس را بررسی کنیم
قبل از شروع کار در اینجا راهی سریع برای بررسی حداکثر حجم بارگذاری موجود در سایت وردپرسی وجود دارد.
در داشبورد وردپرس خود، به Media → Add New بروید و مقدار حداکثر حجم فایل بارگذاری را جستجو کنید:
اگر این مقدار کوچکتر از فایلی است که میخواهید بارگذاری کنید، اکنون شما مشکل را میدانید.
چگونه حداکثر حجم بارگذاری فایل در وردپرس را افزایش دهیم
روشهای مطرح شده در بسیاری از مواد برای کاربران وردپرس و تنظیمکنندگان هاست کار میکند.
پس راه کارها را شروع میکنیم.
1.از افزونه Increase Maximum Upload File Size استفاده کنید
سادهترین گزینه برای افزایش حداکثر اندازه بارگذاری، استفاده از افزونه است زیرا نیاز به ویرایش هیچگونه کدی ندارد.
بااینحال، افزونه تا فقط تا حداکثر محدودیت بارگذاری تعیین شده توسط سرور شما کار میکند. تنها در صورتی استفاده از افزونه مشکل شما را حل میکند که محدودیت بارگذاری سایت وردپرس به دلایلی کمتر از محدودیت بارگذاری سرور باشد.
برای بررسی اینکه افزونه برای شما کار میکند یا خیر، افزونه رایگان Free Increase Maximum Upload File Size را نصب کنید. سپس به Settings → Increase Maximum Upload File Size بروید.
حداکثر اندازه بارگذاری را از سرور خود و همچنین محدودیت فعلی سایت وردپرسی خود را مشاهده خواهید کرد.
اما اگر حداکثر اندازه بارگذاری سرور شما هنوز خیلی کم است، برخی راهحلهای مبتنی بر کد را بخوانید.
2. از Child Theme’s Functions.php یا افزونه Code Snippets استفاده کنید
در برخی موارد میتوانید حداکثر اندازه بارگذاری را با افزودن قطعات کد زیر به فایل child theme’s functions.php خود یا از طریق افزونه Code Snippets افزایش دهید.
اگر آن را به functions.php خود اضافه میکنید حتماً از تم کودک استفاده کنید. در غیر این صورت هنگام بهروزرسانی تم، تغییرات شما رونویسی میشوند.
ini_set( ‘upload_max_size’ , ’32M’ )
ini_set( ‘post_max_size’, ’32M’)
ini_set( ‘max_execution_time’, ‘300’ )
شما میتوانید اعداد را باتوجهبه نیاز خود تغییر دهید.
3.ایجاد یا ویرایش فایل php.ini
وارد هاست خود شوید و بر روی گذینه ی File manager کلیک کنید. حال پوشه ی wp_admin را انتخاب کنید و یک فایل به نام php.ini یا php5.ini پیدا کنید
در برخی از هاستها ممکن است بتوانید فایل php.ini را از طریق cPanel ویرایش کنید که این روش سادهتر از ویرایش مستقیم فایل است. برای مثال، با Bluehost، میتوانید cPanel را با کلیک بر روی برگه Advanced در داشبورد Bluehost خود باز کنید. سپس میتوانید ابزار MultiPHP INI Editor را انتخاب کنید.
سپس، میتوانید سایتی را که میخواهید ویرایش کنید را انتخاب کرده و دستورالعمل upload_max_filesize را تنظیم کنید.
اگر هاست شما چنین ابزاری را ارائه نمیدهد، میتوانید مستقیماً به فایل دسترسی پیدا کنید.
با استفاده از FTP یا cPanel File Manager به فایل اصلی سرور خود متصل شوید. (فایل اصلی همان فایلی است که شامل wp-config.php میشود)
اگر فایل موجود به نام php.ini مشاهده کردید، آن فایل را ویرایش کنید. ممکن است به سرور FTP خود بگویید فایلهای پنهان را نمایش دهد.
اگر فایل موجود را نمیبینید، یک فایل به نام php.ini ایجاد کنید.
سپس این خط کدها را اضافه کنید.
upload_max_filesize = 32M
post_max_size = 32M
memory_limit = 32M
file_uploades = on
max_execution_time = 300
یا اگر در فایل، این کدها وجود داشت اعدا را باتوجهبه نیاز خود ویرایش کنید.
نکته ی مهم : گاهی به جای فایل php.ini فایلی به نام user.ini در هاست موجود است که با وارد کردن کد گفته شده در بالا امکان افزایش حجم در وردپرس وجود دارد
4.به فایل .htaccess کد اضافه کنید
اگر سرور شما از سرور Apache web استفاده میکند، میتوانید با ویرایش فایل .htaccess سایت خود حداکثر اندازه بارگذاری را افزایش دهید.
برای ویرایش فایل htaccess. باید با استفاده از FTP یا cPanel File Manager به سرور خود متصل شوید. سپس فایل .htaccess را در پوشه اصلی پیدا کنید.
قبل از هرگونه ویرایش، باید یک کپی از فایل را در کامپیوتر محلی خود بارگیری کنید تا در صورت بروز خرابی، نسخه بکآپ داشته باشید.
پس از تهیه بکآپ، فایل را ویرایش کرده و کد را اضافه کنید:
php_value upload_max_filesize 32M
php_value post_max_size 32M
php_value memory_limit 32M
php_value max_execution_time 300
php_value max_input_time 300
میتوانید اعداد را باتوجهبه نیاز خود ویرایش کنید.
راهحل: بارگذاری از طریق FTP و واردکردن به وردپرس
اگر تاکنون هیچ یک از موارد کار نکرده، من یک راهحل را با شما به اشتراک میگذارم که میتوانید از آن برای بارگذاری فایلها با حجم بالا استفاده کنید.
این راهحل مشکل را به طور دائمی حل نمیکند، اما به شما راهی میدهد تا فایل را فوراً بارگذاری کنید و این میتواند همان چیزی باشد که در حال حاضر به آن نیاز دارید.
میتوانید بهجای تلاش برای بارگذاری فایلها از طریق داشبورد وردپرس، فایل را با استفاده از FTP بارگذاری کنید که محدودیتهای اندازه فایل بهطورکلی حل میکند.
برای شروع کار، از FTP برای بارگذاری فایل در the wp-content/uploads/… استفاده کنید و مطمئن شوید که ماه/سال را بهدرستی انتخاب کردید. مثلاً، /wp-content/uploads/2021/01/
اکنون فایل شما روی سرور قرار دارد. بااینحال وردپرس هنوز آن را در داخل کتابخانه رسانه شما تشخیص نمیدهد. برای رفع این مشکل میتوانید از افزونه Add From Server برای ثبت فایل در کتابخانه رسانه استفاده کنید.
پس از فعالسازی افزونه به Media → Add From Server بروید.
هنگامی که فایل را با استفاده از افزونه وارد میکنید، فایل را در کتابخانه رسانه خود مشاهده خواهید کرد دقیقاً مانند آنکه آن را مستقیماً از داشبورد وردپرس خود بارگذاری کرده باشید.
طراحی سایت وردپرسی و غیر وردپرسی در آژانس دیجیتال مارکتینگ طراح سبز
سخن آخر
در این پست ما چندین روش مختلف را به اشتراک گذاشتیم که میتوانید با استفاده از آنها حداکثر حجم بارگذاری فایل در سایت وردپرسی خود را افزایش دهید. برای سادهترین گزینه، باید از افزونه Increase Maximum Upload File Size استفاده کنید. اما اگر مشکل از محدودیت سرور شما است باید یکی از قطعات کد را امتحان کنید. علاوه بر آنها، میتوانید با بارگذاری یک فایل از طریق FTP و سپس افزونه Add From Server برای اضافهکردن آن به کتابخانه رسانه خود استفاده کنید. اکنون همه چیز برای حل کردن پیامهای خطا و افزایش حجم آپلود در وردپرس تنظیم شده است. لذت بردن از آپلود فایلهای بزرگتر و استفاده از افزونهها در سایت وردپرس خودتان یک مزیت خوب است. این تغییرات نباید بیش از چند دقیقه طول بکشد تا اثر کند بنابراین شما میتوانید به سرعت به کار بازگردید.
مطالب مربوط :
1. وردپرس چیست ؟
2.سایت مپ یا نقشه سایت چیست ؟
دیدگاهتان را بنویسید