پایتون یا وردپرس؟ کدام یک گزینهی بهتری است؟
حتماً شما هم در شروع کسبوکارتان در چالش پایتون بهتر است یا وردپرس؟ قرار گرفتهاید. این دغدغهٔ خیلی از افرادی است که میخواهند کسبوکار اینترنتی راه بیندازند.
ما در این مقاله قصد داریم ویژگیها و مزایا و معایب وردپرس و پایتون را برای شما بازگو کنیم تا شاید بتوانید در پایان مقاله انتخاب درستی برای ساخت سایتتان داشته باشید.
اگر نگاهی به وبسایتهای مختلف بیندازید میبینید که هر کسبوکاری در هر زمینهٔ تجاری صنعتی آرایشی بهداشتی آموزشی و هزاران کسبوکار دیگر از وردپرس برای ساخت سایت خود استفاده کردهاند.
محبوبیت وردپرس در جهان بسیار واضح است طبیعی است که قابلیتهای متنوع آن و سادگی در ساخت سایت وردپرس باعث این محبوبیت شده است؛ اما بهتر است مزایا و معایب وردپرس و پایتون را مورد برسی قرار دهیم تا انتخاب بهتری داشته باشیم.
مزیتهای وردپرس
در مقاله قبلی به این موضوع پرداختیم که وردپرس چیست؟ اگر با آن آشنایی ندارید میتوانید مقاله مربوطه را مطالعه نمایید.
ویژگیهای ارزشمند وردپرس که آن را از سایر سیستمهای مدیریت محتوا متمایز میکند شامل موارد زیر است:
قابلیت انعطافپذیری
یکی از ویژگیهای وردپرس این است که هزاران قالب و افزونه متفاوت دارد که هر کسبوکاری طبق نیاز خود میتواند بهصورت رایگان از آنها استفاده کند و بهسادگی به سایت خود بیفزاید.
به این شکل صاحبان کسبوکار میتوانند بخشهای مختلفی به سایت خود اضافه کنند.
رایگان بودن
میدانیم که وردپرس قالبها و افزونههای مختلفی دارد که بهصورت رایگان آنها را در اختیار میگذارید و شما میتوانید بدون پرداخت هیچ هزینهای از آنها بهره ببرید.
هرچند برای قالبها و افزونههای پیشرفتهٔ آن باید هزینهای پرداخت شود؛ اما این در مقایسه با هزینهٔ ساخت یک وبسایت از صفر تا صد ناچیز است. درضمن نصب و راهاندازی خود وردپرس نیز رایگان انجام میشود.
وردپرس واکنشگراست یعنی چه؟
طراحی سایتی موفق است و از نظر کاربران کاربردی محسوب میشود که صفحات آن و چینش محتوای صفحات آن در هر پلتفرمی اعم از لب تاب گوشی تبلت بهخوبی باز شود و دچار برهم ریختگی نشود این قابلیت را رسپانسیو مینامیم و با وردپرس میتوان بهراحتی این ویژگی را در سایت داشت.
این کار در وردپرس بهراحتی انجام میشود.
متنباز بودن
یکی از ویژگیهای وردپرس متنباز بودن آن است به این معنا که هر فرد دارای دانش برنامهنویسی که کمی خلاقیت داشته باشد میتواند با اعمال تغییراتی در کدهای وردپرس ویژگی یا افزونه بخصوصی را به آن بیفزاید این ویژگی باعث محبوبیت وردپرس در بین برنامهنویسان شده است.
سادگی نصب
آیا میدانستید تنها با چند کلیک میتوانید وبسایت وردپرس خود را راهاندازی کنید. برای این کار نیاز به دانش برنامهنویسی ندارید؛ بلکه با دیدن چند ویدئوی آموزشی هم میتوانید این کار را بکنید همچنین مدیریت و تنظیمات آن را هم بهراحتی میتوان انجام داد.
وردپرس امن است!
توسعهدهندگان و متخصصان بسیاری بر روی امنیت وردپرس کار میکنند تا وردپرس را از هرگونه آسیب سایبری در امان نگه دارند و در کاربران وردپرس حس اعتماد ایجاد کنند تا با خیال راحت دادههای خود را در وبسایتهای وردپرسی وارد کنند یا تراکنش مالی انجام دهند.
این کار از طریق بهروزرسانیهای مداومی که وردپرس ارائه میدهد انجامپذیر است.
بهینهسازی
هر تلاشی برای بهینهکردن محتوا که از نظر گوگل نمره مثبت محسوب شود باعث بالارفتن وبسایت ما از نظر گوگل و رنکینگ سئو میشود.
ازآنجاکه وردپرس افزونههای مثل رنک مث و یوآست دارد این امکان را به ما میدهد تا محتوا و مطالب را پیش از انتشار بهینه کنیم.
این در حالی است که سئو کردن در سایر وبسایتها نیاز به داشتن دانش برنامهنویسی است.
تنوع در ساخت سایت
وردپرس قالبهای متنوعی را به کاربران خود ارائه کرده است تا متناسب با نیاز خود و نوع کسبوکاری که دارند یک از هزاران قالب را انتخاب کنند. بهعنوانمثال قالبهای مناسب برای سایتهای فروشگاهی پوشاک یا آرایشی.
مگر وردپرس ویژگی منفی هم دارد؟
برای پاسخ به این سؤال باید بگوییم که هر تکنولوژی هر چقدر هم خوب باز هم نقاط ضعف و ویژگیهای منفی دارد که در این جا به دو مورد از معایب وردپرس اشاره میکنیم.اگر میخواهید بیشتر با وردپرس آشنا شوید بهتر است سری به این مقاله بزنید.
از وردپرس نمیتوان در پروژه فوقتخصصی استفاده کرد
اگر کسبوکار گسترده تجاری یا صنعتی دارید بهتر از بهجای وردپرس از طراحی سایت با کدنویسی که در ادامه به آن میپردازیم استفاده کنید تا امکان ایجاد صفحات پیچیده را داشته باشید.
همچنین برای مدیریت پروژههای بزرگ وردپرس پیشنهاد نمیشود. پس بهتر است از یک برنامهنویس برای طراحی سایتتان کمک بگیرید.
کندی برخی قالبهای وردپرس
برخی قالبهای وردپرس سرعت پایینی دارند. همچنین وقتی تعداد زیادی افزونه را به سایت خود بیفزایید فضای زیادی از سرور را میگیرد که باعث کاهش سرعت سایت و در نتیجه کندی وبسایت میشود.
نکات طراحی سایت با وردپرس یا پی اچ پی
پایتون چیست؟
پایتون یک زبان برنامهنویسی سطح بالاست که مخفف عبارت (Python Programming Language) است. پایتون بر اساس اصول شیءگرایی ساخته شده است و متنباز نیز هست و بر اساس مجوز گنو در معرض استفاده قرار گرفته است.
پایتون یک زبان جدید است که بسیار محبوبیت پیدا کرده است.
برای شروع برنامهنویسی به مبتدیان زبان برنامهنویسی پایتون پیشنهاد میشود. بهتر است اگر در شروع مسیر برنامهنویسی هستید همین زبان را برگزینید.
به لحاظ معماری سایت وردپرس دارای ایراداتی است که ما را مجاب میکند از زبان برنامهنویسی برای ساخت سایت خود استفاده کنیم تا بتوانیم سایتی با سرعت بالا و قابلیت سفارشیسازی داشته باشیم.
پایتون به شما این امکان را میدهد تا سایت استانداردی بسازید که نیازهای شما را برطرف سازد همچنین از پایتون در تجزیهوتحلیل داده نیز استفاده میکنند. در ادامه میخواهیم مزایا و معایب پایتون را برشماریم.
احتمالاً تا پایان این مقاله برای طراحی سایت خود بین پایتون و وردپرس یکی را انتخاب خواهید کرد.
مزایای پایتون
اگر از یک زبان برنامهنویسی مثل پایتون برای طراحی سایت خود استفاده کنید طراح یا برنامهنویس تا پایان رفع نیازهای شما و اعمال تغییراتی که میخواهید همراه شما خواهد بود.
زبان پایتون به دلیل داشتن امنیت بالا سایت شما از خطر هکشدن در امان نگه میدارد البته این به مهارت برنامهنویس پایتون هم بستگی دارد.
ایجاد تغییرات در سایتی که با زبان برنامهنویسی پایتون نوشته شده است کار بسیار راحتی است؛ بنابراین میتوانیم بگوییم پایتون دارای انعطافپذیری بالایی است. برای ایجاد تغییرات در وبسایت از برنامهنویس پایتون بخواهید که این کار را انجام دهد.
یکی از مزیتهای زبان پایتون برای طراحی سایت این است که بهراحتی میتوانید نظارت و کنترل بر کاربران داشته باشید.
طراحی سایت با پایتون میتواند بهصورت اختصاصی صورت گیرد و این باعث عملکرد سریع شما میشود.
معایب پایتون
ازآنجاکه برای ساخت سایت با زبان برنامهنویسی پایتون نیاز به یک تیم باتجربه داریم ممکن است ساخت سایت به این روش زمان زیادی ببرد و این یکی از اشکالات این روش است همچنین برای راهاندازی سایت با پایتون به هزینهٔ بیشتری احتیاج داریم.
بهینهسازی در سایتهایی که با کدنویسی مثل پایتون ساخته شدهاند کار دشواری است؛ زیرا در این حالت خبری از افزونههای آماده مثل رنک مث نیست و باید صفر تا صد این افزونهها کدنویسی شوند و این کار نیز زمانبرخواهد بود.
سفارشات طراحی سایت حرفهای توسط تیم طراح سبز پذیرفته میشود.
بالاخره پایتون بهتر است یا وردپرس؟ تو بگو!
طبیعی است که چه وردپرس و چه پایتون هر دو دارای مزایا و معایبی هستند که ما تا آنجا که توانستیم در این مقاله به آن پرداختیم. باید در نظر بگیرید که چه نوع کسبوکاری دارید و چه هدفی را دنبال میکنید تا بتوانید انتخاب درستی بین وردپرس و پایتون داشته باشید.
اگر تنها داشتن یک سایت کوچک میتواند کار شما را راه بیندازد وردپرس گزینهٔ خوبی است تا با هزینهٔ کم این امکان را برای شما فراهم کند.
اما اگر ایدهٔ جدیدی دارید یا کسبوکار گستردهای دارید از روش کدنویسی برای طراحی سایت خود بهره بگیرید که ما در اینجا بهترین زبان برنامهنویسی یعنی پایتون را به شما پیشنهاد کردیم و ویژگیهای پایتون را برایتان برشمردیم.
دیدگاهتان را بنویسید