سرعت سایت تجارت الکترونیک را چگونه افزایش دهیم؟
سرعت سایت تجارت الکترونیک در طول سالها بسیار افزایشیافته است. داشتن وبسایت سریع به تجربه مشتریان شما درباره خدمات و محصولاتتان کمک میکند. هرچه سرعت بارگیری سایت بیشتر شود، نرخ تبدیل و نرخ پرش بدتر میشوند. یکی از پیامدهای سرعت کم سایتها، تأثیر منفی آن بر موتورهای جستجو است.
آیا میخواهید سرعت وبسایت تجارت الکترونیک خود را افزایش دهید؟ سرعت برای موفقیت یک سایت تجارت الکترونیکی بسیار مهم است. این کار نهتنها تجربه مشتری را بهبود میبخشد بلکه مستقیماً بر فروش تأثیر میگذارد.
سرعت بارگذاری سایت میتواند تحت تأثیر عوامل متفاوت نظیر وزن صفحه، تصاویر بهینه نشده، درخواستهای زیاد سرور، کند بودن میزبان و موارد دیگر باشد.
در این مقاله ما به شما نشان خواهیم داد که چگونه سرعت فروشگاه تجارت الکترونیک خود را برای بهبود عملکرد تسریع کنید.
چرا سرعت برای فروشگاه تجارت الکترونیکی شما مهم است؟
یکی از مهمترین چیزها در تجربه کاربر، میزان سرعت است. هیچکس یک وبسایت کند، یک رایانه کند یا یک برنامه کند را نپسندیده و انتخاب هم نمیکند. این قضیه برای فروشگاه های آنلاین نیز صدق میکند. اگر وبسایت کند کار کند، میتواند هزینههای مالی و غیرمالی زیادی برای کسبوکارتان به همراه داشته باشد.
بهعنوانمثال یک مطالعه نشان داد که یک ثانیه تأخیر در زمان بارگیری صفحات وبسایت منجر به ازدستدادن 7٪ در تبدیل، 11٪ کاهش در بازدید صفحات و 16٪ کاهش در رضایت مشتری میشود.
به عبارت سادهتر وبسایتهای کند میتوانند منجر به کاهش فروش شوند. لازم به ذکر است که بدانید جدا از تجربه کاربر و فروش، سرعت سایت تجارت الکترونیک علاوه بر رضایت مشتری و بازدید بر رتبه بندی SEO شما نیز تأثیر میگذارد. موتورهای جستجوگر مانند گوگل، سرعت را بهعنوان یک شاخص مهم در تجربه کاربر و عامل رتبهبندی در نظر میگیرند.
در حقیقت، بهروزرسانی جستجو در صفحات گوگل فقط بر معیارهای تجربه کاربر مانند bounce rate و سرعت وبسایت متمرکز است. یک وبسایت تجارت الکترونیک با سرعت بالا به شما کمک میکند تا از موتورهای جستجو ترافیک بیشتری بگیرید.
چگونه سرعت سایت بر نرخ بازدید تأثیر میگذارد
اکنون که گوگل هنگام رتبهبندی سایتها سرعت را نیز در نظر میگیرد، زمان بارگذاری میتواند بر رتبهبندی بهتر آن تأثیر بگذارد.
تجربه کاربری از دیرباز عاملی برای رتبهبندی سایت بوده است.
بنابراین اگر میخواهید رتبهبندی سایت خود را بهبود بخشید، مهم است که بدانید چگونه سرعت بارگذاری آن را کاهش دهید. باید سایتی داشته باشید که تجربه کاربری سریع و آسان ارائه دهد.
با این اوصاف بیایید به اینکه چگونه بهراحتی سرعت و عملکرد سایت تجارت الکترونیک خود را افزایش دهیم نگاهی بیندازیم.
موضوعاتی که در ادامه به توضیح آنها میپردازیم را بهصورت کلی مرور میکنیم:
- یک هاست بهتر برای تجارت الکترونیک خود انتخاب کنید.
- یک پلاگین حافظه پنهان وردپرس نصب کنید.
- از آخرین نسخه PHP استفاده کنید.
- آخرین نسخه وردپرس و ووکامرس را نصب کنید.
- تصاویر محصول را برای عملکرد بهتر بهینه کنید.
- از فایروال وبسایت در سطح DNS استفاده کنید.
- یک قالب وردپرس بهتر انتخاب کنید.
- از افزونههای بهتر در وردپرس استفاده کنید.
- درخواستهای HTTP خارجی را کاهش دهید.
- درخواستهای پایگاهداده را کاهش دهید.
- پایگاهداده وردپرس را بهینهسازی کنید.
- برای پیگیری مشکلات عملکرد از Staging Sites استفاده کنید.
- ایمیلهای تجارت الکترونیکی را بهصورت آفلاین بارگذاری کنید.
- از ابزارهای بهتری برای بهینهسازی نرخ تبدیل استفاده کنید.
1.یک هاست بهتر برای تجارت الکترونیک خود انتخاب کنید
اگر یک هاست خوب نداشته باشید تمام بهینهسازی عملکرد تجارت الکترونیکی که برای وبسایت خود انجام میدهید بیتأثیر یا کم تأثیر خواهد شد.
همه شرکتهای میزبان وردپرس یکسان نیستند. برای عملکرد بهتر باید هاست تجارت الکترونیکی را انتخاب کنید که موارد زیر را انجام دهد:
- بستری پایدار و بهروز را برای هاست فروشگاه تجارت الکترونیک شما فراهم کند.
- در وردپرس، WooCommerce یا هر پلاگین تجارت الکترونیکی دیگری که ممکن است استفاده کنید بهینه شده باشد.
- سرورهای آنها برای سرعت و عملکرد بهینه شده باشند که به معنی حافظه پنهان داخلی، امنیت و سایر ویژگیها برای بهبود عملکرد است.
SiteGround یکی از ارائه دهندگان هاست وردپرس به طور رسمی است و همانطور که می دانید بهتر است از ارائه دهندگان رسمی استفاده کنید بنابراین توصیه می شود از SiteGround را بکار بگیرید.
سرورهای SiteGround در Google Cloud Platform که به عملکرد بالا مشهور است اجرا میشوند. آنها حافظه پنهان داخلی دارند و حتی پلاگین بهینهسازی مخصوص خود دارند که به طور خودکار بسیاری از نکات عملکردی را که بعداً در این مقاله توصیه خواهیم کرد، پیادهسازی میکند.
اگر به دنبال گزینه های دیگری هستید لیست بهترین ارائه دهندگان هاست ووکامرس سایتwpbeginner را بررسی کنید.
پس از راهاندازی فروشگاه تجارت الکترونیکی خود با سرویس هاست مناسب میتوانید نکات بهینهسازی زیر را برای افزایش عملکرد پیادهسازی کنید.
2.یک پلاگین حافظه پنهان وردپرس نصب کنید
WooCommerce یک پلت فرم تجارت الکترونیکی پویا است. این بدان معنی است که تمام اطلاعات محصول شما در یک پایگاهداده ذخیره میشود و صفحات محصول زمانی ایجاد میشوند که یک کاربر از وبسایت شما بازدید میکند.
برای انجام این کار وردپرس باید هر بار روند یکسانی را اجرا کند. اگر افراد زیادی به طور همزمان از فروشگاه تجارت الکترونیک شما بازدید کنند سرعت آن را کاهش داده و باعث ایجاد اختلال در سایت و حتی گاهی منجر به خرابی میشود.
یک پلاگین حافظه پنهان به شما کمک میکند تا این مشکل را برطرف کنید.
بهجای تولید هر بار صفحات، یک پلاگین حافظه پنهان نسخه ذخیره شده صفحه HTML را به کاربر نشان میدهد. با این کار منابع سرور شما آزاد شده و به شما امکان میدهد با کارایی بیشتری عملکرد بارگذاری وبسایتتان را بهبود ببخشید.
چندین پلاگین ذخیره وردپرس که عملکرد عالی دارند و در دسترس هستند وجود دارند. شرکتهای معروف هاست وردپرس مانند SiteGround و Bluehost سیستمهای حافظه پنهان اختصاصی خود را ارائه میدهند.
توصیه ما این است از WP Rocket استفاده کنید. این پلاگین بهترین افزونه حافظه پنهان وردپرس در بازار با تنظیمات مناسب فراوان برای مبتدیان است.
برخلاف سایر راهحلهای ذخیرهسازی وردپرس، WP Rocket منتظر بازدید کاربران از یک صفحه برای تولید نسخه ذخیره شده نیست. در عوض به طور خودکار حافظه پنهانی از وبسایت شما را آماده کرده و آن را بهروز نگه میدارد.
با تنظیمات مناسب WP Rocket بهراحتی میتوانید در ابزارهای تست سرعت مانند Pingdom ، GTMetrix ، Google Pagespeed Insights و موارد دیگر به امتیازات عالی برسید.
شرکتهای برتر هاست وردپرس مانند SiteGround و Bluehost ، راهحلهای ذخیره خود را نیز همراه خدماتشان ارائه میدهند.
پلاگین بهینه کننده SG Optimizer
SiteGround به شما امکان میدهد با استفاده از پلاگین SG Optimizer که متعلق به این شرکت است حافظه پنهان فروشگاه تجارت الکترونیک خود را بهراحتی روشن کنید.
این ابزار یک ابزار عملکردی کامل و همهکاره است که شامل حافظه، اصلاح عملکرد، تبدیل تصویر WebP در وردپرس، بهینهسازی پایگاهداده، کوچکسازی CSS ، فشردهسازی GZIP و موارد دیگر است. شما میتوانید بهراحتی این پلاگین را نصب و فعال کرده و بهسادگی از آن استفاده کنید.
پس از فعالسازی بر روی منوی SG Optimizer در نوار کناری ادمین وردپرس خود کلیک کنید تا به تنظیمات افزونه دسترسی پیدا کنید. در اینجا باید گزینه Dynamic Caching را روشن کنید.
Caching on Bluehost را روشن کنید
مشابه SiteGround، Bluehost اجازه و امکان استفاده از سیستم ذخیرهسازی داخلی خود را برای بهینهسازی WooCommerce به شما میدهد. بهسادگی وارد داشبورد Bluehost خود شوید و به صفحه My Sites بروید. اگر چندین سایت دارید سایت خود را انتخاب کنید و سپس به زبانه Performance مراجعه کنید.
بهعنوانمثال میتوانید eCommerce را انتخاب کنید اما اگر وبسایت شما همچنان آهسته باقی بماند میتوانید به اینجا برگردید و سطح بارگذاری و ذخیرهسازی را افزایش دهید.
3.از آخرین نسخه PHP استفاده کنید
WordPress و WooCommerce هر دو به زبان برنامهنویسی PHP نوشته شدهاند. با هر نسخه جدید، PHP در عملکرد بهبودیافته و سریعتر میشود. هم چنین مشکلاتی را برطرف کرده و مشکلات امنیتی را حل میکند که ممکن است ثبات و سرعت وبسایت شما را به خطر بیندازد.
به همین دلیل است که شما همیشه باید از آخرین نسخه PHP استفاده کنید.
شما میتوانید ورژن PHP فروشگاه تجارت الکترونیک خود را از مسیر زیر پیدا کنید:
Tools>>Site Health>>Info
از اینجا اگر بخواهید آن را توسعه دهید باید روی بخش ” Server ” کلیک کنید با این کار قادر خواهید بود نسخه PHP مورداستفاده سرورتان را ببینید.
اگر وبسایت شما با نسخه PHP کمتر از 8.0 در حال اجرا است، باید با هاست خود تماس بگیرید و از آنها بخواهید که آن را برای شما بهروز کنند.
توجه: برخی از شرکتهای مدیریت شده هاست وردپرس مانند SiteGround برای بهبود زمان پاسخ کلی سرور، PHP فوق سریع خود را ساختهاند. برخی دیگر نیز از PHP FastCGI برای کمک به مشتریان در بهبود سرعت تجارت الکترونیک استفاده میکنند.
4.آخرین نسخه وردپرس و ووکامرس را نصب کنید
توسعه دهندگان وردپرس و ووکامرس زمان قابلتوجهی را برای بهبود عملکرد در هر چرخه توسعه صرف میکنند. این کار باعث میشود که هر دو برنامه کارایی بیشتری داشته باشند و از منابع جانبی کمتری استفاده کنند. هر نسخه جدید همچنین اشکالات را برطرف کرده و امنیت را تقویت میکند که برای یک تجارت الکترونیکی بسیار مهم است.
بهعنوان صاحب فروشگاه ای مسئولیت شماست اطمینان حاصل کنید که از آخرین نسخه وردپرس، ووکامرس، سایر پلاگینها و قالب وردپرس استفاده میکنید.
برای نصب همه بهروزرسانیهای موجود، در داشبورد وردپرس خود به صفحه بهروزرسانی بروید.
5.تصاویر محصول را برای عملکرد بهتر بهینه کنید
تصاویر محصول یکی از مهمترین موارد بصری برای یک فروشگاه آنلاین هستند پس می توان آنها را عاملی مهم در افزایش سرعت سایت دانست. تصاویر بهتر از محصولات مشتریان را درگیر خود میکنند و میتواند به افزایش فروش کمک کند.
به همین دلیل افزودن تصاویر محصول با کیفیت و وضوح بالا مهم است. بااینحال شما باید اطمینان حاصل کنید که سایز و حجم تصاویر از یک میزان مشخص بیشتر نشود.
دو روش برای بهینهسازی تصاویر محصول برای وب بدون ازدستدادن کیفیت وجود دارد:
1)ابتدا میتوانید هر تصویر محصول را قبل از بارگذاری در وبسایت، در رایانه خود بهینه کنید. این کار به نرمافزارهای ویرایش تصویر مانند Adobe Photoshop ، Affinity ، Gimp و غیره نیاز دارد. اغلب آنها گزینهای مبنیبر ایجاد یک تصویر برای وب دارند. همچنین میتوانید کیفیت تصویر را قبل از ذخیره برای بارگذاری تنظیم کنید.
2) از یک پلاگین فشردهسازی تصویر برای وردپرس استفاده کنید.
این پلاگینها به طور خودکار اندازه تصویر محصول شما را برای عملکرد بهتر سایت بهینه میکنند. جدا از فشردهسازی تصویر، فرمت فایل تصویری که انتخاب میکنید نیز مهم است. بهعنوانمثال فرمت JPEG برای تصاویری که رنگ زیادی دارند و فرمت png برای تصاویر شفاف بهتر است.
6.از فایروال وبسایت در سطح DNS استفاده کنید
حملات Brute Force و DDoS از مزاحمتهای رایج اینترنت هستند. در واقع هکرها سعی میکنند سرور شما را برای ورود به سیستم، سرقت اطلاعات یا نصب بدافزار هک کنند.
اکثر شرکتهای ارائهدهنده هاست از حلقههای حفاظتی بالایی برخوردارند که وبسایتهای شما را در برابر چنین حملاتی محافظت میکند. بااینحال، یک نقاط ضعف این حملات این است که بارگذاری وبسایت شما را بسیار کند میکند. در این زمان شما به Firewall Application Application (WAF) نیاز دارید.
بعد از نصب WAF افزونههای رایج فایروال وردپرس بر روی سرور وب شما اجرا میشوند. این کار باعث کاهش مقدار کمی از کارایی آنها میشود زیرا تا زمانی که حملات مشکوک به سرور شما نرسند نمیتوانند آنها را مسدود کنند اما یک دیوار آتش در سطح DNS قادر است ترافیک شما را بر روی ابر فیلتر کرده و حملات مشکوک را حتی قبل از رسیدن به وبسایت شما مسدود کند.
توصیه ما این است از Sucuri استفاده کنید. این پلاگین بهترین افزونه فایروال وردپرس است که دارای یک مجموعه امنیتی جامع است.
Sucuri همچنین دارای CDN قدرتمند (شبکه تحویل محتوا) است. CDN محتوای ثابت وبسایت شما (تصاویر، صفحههای سبک، JavaScript) را از یک شبکه جهانی سرور ارائه میدهد. این امر بار سرور شما را کاهش داده که متعاقباً باعث کاهش زمان بارگذاری سایت میشود.
اگر به دنبال گزینهای رایگان هستید CDN Cloudflare یکی از این گزینههایی است که بهصورت رایگان به شما سطح پایه محافظت دیوار آتش DNS را میدهد.
7.یک قالب وردپرس بهتر انتخاب کنید
قالب وردپرس ظاهر فروشگاه تجارت الکترونیک شما را کنترل می کند پس در سرعت سایت تجارت الکترونیک نقش مهمی دارند. با این حال همه آنها از نظر عملکردی بهینه نیستند و اغلب با به هم ریختگی همراه هستند که باعث پایین آمدن سرعت وب سایت شما می شوند.
هنگام انتخاب قالب وردپرس برای فروشگاه تجارت الکترونیک باید قالبی را انتخاب کنید که بین سرعت و عملکرد آن تعادل وجود داشته باشد. ویژگیهای قالب مانند اسلایدر، فونت وب و فونت نماد میتوانند سرعت وبسایت شما را کم کنند.
پیشنهاد ما این است که به سراغ یک موضوع ساده رفته و سپس با استفاده از پلاگینها ویژگیهای موردنیاز خود را اضافه کنید چراکه با این کار میتوانید کنترل بهتری بر عملکرد و ظاهر فروشگاه آنلاین خود داشته باشید.
قابل ذکر است که بدانیم همه قالب های وردپرس برای عملکرد بهتر توسط StudioPress ، Elegant Themes و Astra بهینه شده اند. پس می توانیم به راحتی و با خیالی آسوده از محصولات این شرکت ها استفاده کنیم.
8.از افزونههای بهتر در وردپرس استفاده کنید
یکی از سؤالات متداول مبتدیان وردپرس این است که برای جلوگیری از تأثیرگذاری منفی روی عملکرد سایتشان قادر به نصب چه تعداد پلاگین در وردپرس خود هستند که باعث کاهش سرعت سایت تجارت الکترونیک نشود؟
جواب این است: هر تعداد که میخواهید.
تعداد کل پلاگینها بر عملکرد فروشگاه آنلاین شما تأثیری ندارد بلکه کیفیت کدی که انتخاب کردهاید است که بر عملکردتان تأثیرگذار است.
یک افزونه وردپرس کدگذاری نشده ممکن است اسکریپتها یا صفحات غیرضروری زیادی را بارگیری کند که این کار میتواند برروی سرعت بارگیری صفحات سایتتان اثر بگذارد. از طرف دیگر یک افزونه کدگذاری شده از بهترین روشهای استاندارد برای بهحداقلرساندن تأثیر عملکرد استفاده میکند. توصیه ما این است پلاگینهای خود را قبل و بعد از نصب از نظر عملکردی بررسی کنید.
ما لیستی از رایجترین پلاگینهای ووکامرس را که بهوسیله بیشتر فروشگاههای آنلاین استفاده میشوند را بهصورت دستی انتخاب کردهایم که میتوانیم بهعنوانمثال به این مورد اشاره کنیم:
گرفتن و کشیدن در پلاگین SeedProd برای ساخت یک صفحه جدید، به شما کمک میکند تا بدون کدنویسی یک صفحه ورود سریع ووکامرس بسازید.
9.درخواستهای HTTP خارجی را کاهش دهید
یک صفحه تجارت الکترونیکی معمولی شامل چندین جزء است. بهعنوانمثال تصاویر، پروندههای CSS و JavaScript ، قرار دادن ویدیو و موارد دیگر. با درخواست HTTP از سرور شما، هر یک از این اجزاء بهصورت جداگانه توسط مرورگرهای کاربران بارگیری میشوند و میدانیم که درخواستهای بیشتر HTTP به معنای افزایش زمان بارگذاری صفحه است.
سرور شما همچنین ممکن است مواردی را از ابزارها و سرویسهای شخص ثالث مانند Google Analytics ، هدفگذاری مجدد شبکههای اجتماعی و سایر خدمات دریافت کند. به این موارد درخواستهای HTTP خارجی گفته میشود که زمان بارگیری آنها میتواند از بارگیری معمولی یک صفحه بیشتر طول بکشد.
خوب است که این اسکریپتها را در وبسایت وردپرس خود داشته باشید اما اگر آنها بر عملکرد و در نتیجه سرعت سایت تجارت الکترونیک شما تأثیر میگذارند باید به فکر کاهش آنها باشید.
با مراجعه به وبسایتتان و بازکردن ابزار Inspect در مرورگر خود میتوانید درخواستهای HTTP خارجی را مشاهده کنید. برای دیدن همه درخواستهای خارجی HTTP وارد بخش منابع شده و سپس به زبانه صفحه بروید.
10.درخواستهای پایگاهداده را کاهش دهید
وردپرس و ووکامرس از بانک اطلاعاتی برای ذخیره مطالب و تنظیمات استفاده میکنند. طرح زمینه و پلاگینهای وردپرس شما، درخواستهای پایگاهداده را نیز برای نمایش اطلاعات در صفحه ایجاد میکند.
سرعت نمایش دادههای پایگاهداده بسیار زیاد است یعنی وبسایت شما میتواند صدها مورد را فقط در یک میلیثانیه اجرا کند. بااینحال اگر وبسایت شما با افزایش ترافیک روبرو است این درخواستها میتوانند با کاهش زمان بارگیری صفحات، منجر به زودتر باز شدن صفحههایتان شوند.
در وردپرس میتوانید با استفاده از پلاگینی مانند Query Monitor تماسهای پایگاهداده را بررسی کنید. پس از فعالشدن، این پلاگین منوی Query Monitor را به نوار مدیریت وردپرس اضافه میکند.
بااینحال ممکن است بهحداقلرساندن این درخواستها برای کاربرانی که مبتدی هستند امکانپذیر نباشد. بهعنوانمثال شاید لازم باشد برای کاهش تماسهای پایگاهداده، قالب WordPress خود را اصلاح کنید. اگر از درستی فایلهای قالب WordPress یا کدهای نوشته شده اطمینان دارید میتوانید به دنبال تماسهایی از پایگاهداده باشید که میتوانید از آنها جلوگیری کنید.
سایر کاربران میتوانند برای یافتن قالب وردپرس و افزونههای بهتر برای جایگزینی، در صورت لزوم تماسهای پایگاهداده را کاهش دهند.
11.پایگاهداده وردپرس را بهینهسازی کنید
در طی یک دوره زمانی، پایگاهداده وردپرس شما ممکن است با اطلاعاتی که دیگر به آنها احتیاجی ندارید پرشده باشد که منجر بهوجودآوردن بینظمی و بهم ریختگی در آن شود. این بهم ریختگی میتواند سرعت جستجو در پایگاهداده، روند پشتیبانگیری و عملکرد کلی وردپرس را کاهش دهد. بهتر است هرازگاهی بهینهسازی پایگاهداده وردپرس خود برای پاککردن اطلاعات غیرضروری در دستور کار خود قرار دهید.
پلاگین WP Sweep را نصب و فعال کنید. پس از فعالسازی به بخش تنظیمات و سپس SWEEP بروید تا پایگاهداده وردپرس خود را از اطلاعات غیرضروری پاک کنید.
12.برای پیگیری مشکلات عملکرد از Staging Sites استفاده کنید
ایجاد تغییرات در فروشگاه تجارت الکترونیک میتواند مشکلاتی ایجاد کند. بهعنوانمثال ممکن است مشتری سفارش خود را از حذف کند یا ممکن است سایت شما هنگام یک رویداد فروش با مشکل مواجه شده و کار نکند.
یک Staging Site به شما کمک میکند بدون ایجاد تأثیری بر فروشگاهتان نکات بهینهسازی عملکرد، پلاگینهای جدید یا فرایندی دیگر را بهراحتی امتحان کنید. اساساً یک Staging Site یک کپی از وبسایت شما است که برای آزمایش تغییرات قبل از ایجاد آنها مورداستفاده قرار میگیرد.
بسیاری از شرکتهای معروف هاست وردپرس Staging Site هایی که با یک کلیک راهاندازی میشوند را پیشنهاد میکنند. پس از راهاندازی میتوانید تغییرات خود را اعمال و امتحان کنید و با این کار سرعت و عملکرد بارگذاری صفحه خود را تست کنید.
پس از آمادهشدن برای اجرای این تغییرات میتوانید بهسادگی Staging Site را در نسخه اصلی سایتتان مستقر کنید.
13.ایمیلهای تجارت الکترونیکی را بارگیری کنید
ایمیلها در فروشگاه تجارت الکترونیک نقش بسیار مهمی دارند. ایمیلها برای ارائه تأیید سفارش، فاکتورها، ایمیلهای تنظیم مجدد رمز عبور، پیامهای فروش و بازاریابی و موارد دیگر استفاده میشوند.
بااینحال بسیاری از مبتدیان این را نمیدانند و از قابلیت ایمیلی که ارائهدهنده هاست در اختیار آنها میگذارد که مقدار آن محدود است برای ایمیل های تجارت الکترونیکی استفاده میکنند.
اکثر شرکتهای ارائهدهنده هاست از پیشفرض نامه وردپرس پشتیبانی نمیکنند. حتی بعضیها برای جلوگیری از هرزنامه و سوءاستفاده آن را غیرفعال میکنند. به همین دلیل است که شما باید از یک ارائهدهنده خدمات ایمیل SMTP اختصاصی به همراه پلاگین WP Mail SMTP استفاده کنید. این شرکتها در ارسال ایمیلهای انبوه تخصص دارند و تحویل بیشتر را نیز تضمین میکنند که به این معنی است که ایمیلهای شما در پوشه هرزنامه قرار نمیگیرند.
ما توصیه میکنیم از SMTP.com بهعنوان یکی از بهترین ارائهدهنده خدمات SMTP برای ایمیلهای معاملاتی استفاده کنید چون راهاندازی آن آسان است و با WooCommerce و تمام پلاگینهای برتر فرم تماس با وردپرس کار میکند. بهعلاوه آنها یک دوره آزمایشی رایگان 30 روزه با حداکثر 50000 ایمیل را ارائه میدهند.
اگر میخواهید سایتهای دیگر را نیز چک کنید از دو سایت زیر بازدید کنید:
14.از ابزارهای بهتری برای بهینهسازی نرخ تبدیل استفاده کنید
وقتی صحبت از فروشگاه تجارت الکترونیکی میشود بهینهسازی نرخ تبدیل (CRO) برای افزایش فروش مهم است.
یک فروشگاه آنلاین معمولی دارای عناصر پویا برای افزایش تبدیلات مانند نوار ارسال رایگان در صفحه اصلی، تایمر شمارش معکوس، فروش جمعه سیاه در هدر وبسایت و پنجره بازشو بهقصد خروج در صفحات پرداخت است.
اغلب صاحبان فروشگاهها و خردهفروشان از ترکیبی از ابزارها و پلاگینها برای افزودن این عناصر پویا استفاده میکنند. چالش موجود این است که همه آنها بهدرستی برای افزایش سرعت سایت بهینهسازی نشدهاند.
به همین دلیل مهم است که ابزارهای بهینهسازی تبدیل را که مجموعهای از ویژگیها را در یک سیستمعامل ارائه میدهند انتخاب میکنیم تا مجبور نشویم چندین اسکریپت خارجی بارگیری کنیم.
در زیر لیستی از ابزارهای محبوب بهینهسازی تبدیل که در وبسایتهای تجارت الکترونیکی wpbeginne استفاده میشود آورده شده است:
- OptinMonster – قدرتمندترین جعبه ابزار بهینهسازی تبدیل است که به شما امکان میدهد پنجرههای بازشو شخصی، کمپینهای بازیسازی، نوارهای قابل تغییر و موارد دیگر را ایجاد کنید.
- com – بهترین نرمافزار چت زنده است. آنها همچنین نرمافزار اتوماسیون ChatBot را ارائه میدهند که هم برای WooCommerce و Shopify کار میکند.
- TrustPulse – بهترین نرمافزار گواهی اجتماعی در بازار است که باز نظر سرعت بهینه شده است. میتوانید از آن برای نشاندادن زمان واقعی فعالیت کاربر بدون کند کردن سرعت سایت خود استفاده کنید.
وقتی نوبت به تجزیهوتحلیل و ابزار آزمایش A / B میرسد، توصیه میکنیم فقط از آنهایی استفاده کنید که در آن موقعیت به نتایج آن احتیاج دارید. بهعنوانمثال اگر صفحه جدید یا طراحی وبسایت خود را راهاندازی میکنید اینکه تجزیهوتحلیل heatmap را انجام دهید حائز اهمیت است. بااینحال پس از یک دوره کوتاه تجزیهوتحلیل، توصیه میکنیم heatmap را غیرفعال کنید تا سرعت وبسایت شما را کاهش ندهد.
به طور مشابه برای ابزارهای تست A / B ، نیازی نیست که آن اسکریپتها را در هر صفحه وبسایت خود اجرا کنید. میتوانید اسکریپتهای تست A / B را به طور انتخابی در صفحات خاص بارگیری کنید و پس از پایان آزمایش حتماً اسکریپتها را حذف کنید.
میتوانید از خدمات افزایش سرعت سایت مجموعه طراح سبز استفاده نمایید.
افزایش سرعت بارگذاری صفحه کاری چالشبرانگیز است، اما تأثیر قابلتوجهی بر عملکرد کلی سایت دارد. روی عوامل تأثیرگذار تمرکز کنید و اقدامات لازم را برای بهبود آنها انجام دهید. امیدواریم این مقاله به شما در افزایش سرعت سایت تجارت الکترونیکتان کمک کرده باشد.
دیدگاهتان را بنویسید